top of page

Tanqueu els ulls i entreu al món dels somnis!

Si creieu que aquest és un espectacle familiar qualsevol, aneu ben errats. En grups molt reduïts acompanyareu a la Noa a viure una aventura en què necessitareu resoldre proves i enigmes per avançar a la història i passar per les quatre diferents sales, durant 65 minuts.

La vista, l’oïda, el tacte i l’olfacte seran claus en aquesta aventura màgica on el treball en equips és clau per vèncer les pors de la nit i tornar a somniar!

Projeccions, música, ball, colors, llums, fum, sopes de lletres per als més grans i de colors per als més petits fan d’aquest espectacle participatiu una experiència inoblidable per a famílies amb nens entre 4 i 8 anys. Porteu mitjons, que l’aventura es fa sense sabates!

Per a qui? 

Per a totes les persones. Tot i que recomanem l'espectacle a la canalla d'entre 4 i 7 anys. També podeu comprar la vostra entrada i gaudir d'aquesta aventura si ja us heu fet grans o sou ben menuts (els bebès també gaudeixen molt!)

Quin dia? 

Dissabtes i diumenges . Funcions en castellà i català.

A quina hora?

A les 10,15h, a les 11,30h i a les 13h.

Quant dura?

65 minuts.

On es compren les entrades?

A la taquilla de MICROTEATRE o la web 

d'ATRAPALO (Punxeu al botó al peu de pàgina)

Quant val?

PROMOCIÓ ESTRENA: 15 euros!

L'entrada inclou: el carnet de microLOVER i una beguda (aigua o suc que pot amb un suplement canviarse per altres consimicions.)

Podem venir en grup?

Sí! Fins i tot podeu fer la festa d'aniversari després de gaudir de l'espectacle. Contacteu amb la sala per WhatsApp al 932279683.

Habitación_de_Noa.jpg
microteatre_dreams_cartell_xarxes.jpg
bottom of page