Tanqueu els ulls i entreu al món dels somnis!

Si creieu que aquest és un espectacle familiar qualsevol, aneu ben errats. En grups reduïts de màxim quinze persones acompanyareu a la Noa a viure una aventura en què necessitareu resoldre proves i enigmes per avançar a la història i passar per les quatre diferents sales, durant 65 minuts.

La vista, l’oïda, el tacte i l’olfacte seran claus en aquesta aventura màgica on el treball en equips és clau per vèncer les pors de la nit i tornar a somniar!

Projeccions, música, ball, colors, llums, fum, sopes de lletres per als més grans i de colors per als més petits fan d’aquest espectacle participatiu una experiència inoblidable per a famílies amb nens entre 4 i 8 anys. Porteu mitjons, que l’aventura es fa sense sabates!

Per a qui? 

Per a totes les persones. Tot i que recomanem l'espectacle a la canalla d'entre 4 i 8 anys. També podeu comprar la vostra entrada i gaudir d'aquesta aventura si ja us heu fet grans o sou ben menuts (els bebès també gaudeixen molt!)

Quin dia? 

Els dissabtes en català i els diumenges en castellà.

A quina hora?

A les 10,15h a les 11,30h i a les 13h.

Quant dura?

65 minuts.

​On es compren les entrades?

A la taquilla de MICROTEATRE o la web

d'ATRAPALO (Punxeu aquí.)

Quant val?

El preu de l'entrada a MICROTEATRE es

de 15 euros amb l'esmorzar de regal.

A ATRAPALO trobareu diferents promocions.

Podem venir en grup?

Sí! Fins i tot podeu fer la festa d'aniversari després de gaudir de l'espectacle. Envieu-nos un mail i us informarem: info@microteatrebarcelona.cat

MBCN »

Microteatre Barcelona

Carrer Bailèn 194. Barcelona

932779683