MOLT AVIAT NOU ESPECTACLE !

Després de l'èxit de "SOMNIS" representat abans de la Covid-19 a Microteatre Barcelona durant 8 mesos, la MK Cia prepara el seu segon espectacle. Una nova aventura on les nostres protagonistes ja no viatjaran pels mons imaginaris dels somnis de la Noa. Aquest cop toca fer alguna cosa per millorar una mica el món on vivim... Una tasca que sembla més de súper heroïnes i herois!

SOMNIS (juliol 2019 al març 2020) 

 

Si creieu que aquest és un espectacle familiar qualsevol, aneu ben errats. En grups reduïts de màxim quinze persones acompanyareu a la Noa a viure una aventura en què necessitareu resoldre proves i enigmes per avançar a la història i passar per les quatre diferents sales, durant 65 minuts.

La vista, l’oïda, el tacte i l’olfacte seran claus en aquesta aventura màgica on el treball en equips és clau per vèncer les pors de la nit i tornar a somniar!

Projeccions, música, ball, colors, llums, fum, sopes de lletres per als més grans i de colors per als més petits fan d’aquest espectacle participatiu una experiència inoblidable per a famílies amb nens entre 4 i 8 anys. Porteu mitjons, que l’aventura es fa sense sabates!

 Si teniu alguna consulta o petició per fer algun esdeveniment especial particular o escolar, podeu omplir el formulari de CONTACTE i ben aviat us contestarem. 

Fins aviat!

 

MBCN »

MICROTEATRE BARCELONA

Carrer Bailèn 194. Barcelona