MOLT AVIAT NOU ESPECTACLE !

Després de l'èxit de "SOMNIS" representat abans de la Covid-19 a Microteatre Barcelona durant 8 mesos, la MK Cia prepara el seu segon espectacle. Una nova aventura on les nostres protagonistes ja no viatjaran pels mons imaginaris dels somnis de la Noa. Aquest cop toca fer alguna cosa per millorar una mica el món on vivim... Una tasca que sembla més de súper heroïnes i herois!

Tanqueu els ulls i entreu al món dels somnis!

Si creieu que aquest és un espectacle familiar qualsevol, aneu ben errats. En grups reduïts de màxim quinze persones acompanyareu a la Noa a viure una aventura en què necessitareu resoldre proves i enigmes per avançar a la història i passar per les quatre diferents sales, durant 65 minuts.

La vista, l’oïda, el tacte i l’olfacte seran claus en aquesta aventura màgica on el treball en equips és clau per vèncer les pors de la nit i tornar a somniar!

Projeccions, música, ball, colors, llums, fum, sopes de lletres per als més grans i de colors per als més petits fan d’aquest espectacle participatiu una experiència inoblidable per a famílies amb nens entre 4 i 8 anys. Porteu mitjons, que l’aventura es fa sense sabates!

Per a qui? 

Per a totes les persones. Tot i que recomanem l'espectacle a la canalla d'entre 4 i 8 anys. També podeu comprar la vostra entrada i gaudir d'aquesta aventura si ja us heu fet grans o sou ben menuts (els bebès també gaudeixen molt!)

Quin dia? 

Els dissabtes en català i els diumenges en castellà.

A quina hora?

A les 10,15h a les 11,30h i a les 13h.

Quant dura?

65 minuts.

​On es compren les entrades?

A la taquilla de MICROTEATRE o la web

d'ATRAPALO (Punxeu aquí.)

Quant val?

El preu de l'entrada a MICROTEATRE es

de 15 euros amb l'esmorzar de regal.

A ATRAPALO trobareu diferents promocions.

Podem venir en grup?

Sí! Fins i tot podeu fer la festa d'aniversari després de gaudir de l'espectacle. Envieu-nos un mail i us informarem: info@microteatrebarcelona.cat

MBCN »

MICROTEATRE BARCELONA

Carrer Bailèn 194. Barcelona