micro_aniversari copia.jpg

Descobreix el microBAR

menjar per emportar· cuina de proximitat i ecològica

TAPES · PIZZES ARTESANALS. ENTREPANS TEATRALS

Obert de dilluns a diumenge i ara també amb taules a la terrassa.

Escriu-nos per reservar taula o demanar informació si vols fer una celebració o una reserva d'espai privat per grups.

 
Quan tornarà el 15-15-15?

La nostra activitat teatral de format MICRO està, per desgràcia, en una pausa sense data de tornada. Tenim moltissímes ganes però és un format que, al nostre espai, amb restriccions no és viable, sostenible i segur. Esperem, doncs, amb ganes la normalitat per poder tonar  gaudir plenament d'allò que més ens agrada: Microteatre. 

La canalla pot seguir gaudint del microKIDS, ara amb pases privats i personalitzats. És moment de reinventar-nos i esperem, aviat, poder-vos anunciar moltes novetats!

 

Per ara, a les persones que volgueu recolçar el format, us animem a venir al microBAR, amb carta nova, reserva de taula i celebracions per grups. 

Coneix la història de Microteatre

Durant dues setmanes, del 13 al 23 de novembre de 2009, gairebé 50 artistes entre directors, autors i actors van presentar un projecte teatral anomenat POR DINERO en un antic prostíbul a Madrid. L'espai va ser cedit per l'associació Triball a Miguel Alcantud, autor de la idea i coordinador del projecte Microteatro.

En les 13 habitacions del prostíbul es varen allotjar 13 grups autònoms i independents amb la premissa de crear una obra teatral de menys de 10 minuts per un públic de menys de 10 persones per sala amb una temàtica comuna, la prostitució. Aquestes obres es representaven tantes vegades com fos necessari, amb cua de tres hores de públic que esperava al carrer, arribant a representar-se alguna de les obres fins a 20 vegades al dia. Gràcies als diferents punts de vista que va fer cada una de les companyies, el públic rebia diferents maneres de tractar un mateix tema.

MBCN »

Microteatre Barcelona

Carrer Bailèn 194. Barcelona

932779683